AVC Winkel shop

AVC is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een begrip in de buurt, met een goede reputatie voor onafhankelijk advies over alle aspecten van apparatuur in uw huis. Als klant kunt u rekenen op een vriendelijke en professionele ontvangst, met uitstekende service voor elke vraag of probleem.

Ali helping a customer
A happy customer

Als een van de weinige bedrijven in de regio Haaglanden met een volledig uitgeruste reparatiewerkplaats heeft AVC ook veel klanten buiten de stadsgrenzen. Dankzij de kennis van moderne technologie kunnen wij elektronische en mechanische storingen bij elk type, model en leeftijd grondig onderzoeken. Reparaties worden snel en efficiënt uitgevoerd en krijgen meestal een garantie van drie maanden. Als het nodig is, kunnen wij uw apparaat ook ophalen en na onderzoek en reparatie weer bij u afleveren. Dat is service waar wij pal voor staan!

In 2014 werd Ali Noruzi de nieuwe eigenaar van AVC Valerius Audio-Visueel Centrum. Met de specialistische kennis en jarenlange ervaring die hij opdeed onder de vorige eigenaar, zet hij de traditie van kwaliteit en expertise van AVC voort in de 21e eeuw.